sobota 27. září 2008

Hromada fotek, hromada zážitků...hromada všeho:o)

Ahoj všichni:o)

Po delší době se opět ozývám (já vím, v minulém příspěvku jsem přislíbil brzké pokračová ní a kde nic tu nic) a musim říct, že popsat zde všechny zážitky, to bych seděl v jednom kuse u počítače a jen psal. Každopádně se pokusím popsat asi to nejzajímavější, co se v poslední době událo. A začnu...tam, kde jsem minule přestal.

A nezačnu ničím jiným, než školou. Když nám končil intenzivní jazykový kurz, psali jsme test. Co vám budu povídat, s Honzou jsme nebyli kdovíjak připravení (jelikož jsme s eo testu dozvěděli až ten den ráno, moc času na učení nebylo:o)). Písemná část nebyla nic extra, každopádně se nám ale vyvedl dialog a tak jsme dostali krásných 12 bodů z 20ti, což znamenalo, že jsme "zkoušku" dali a do semestrálního kurzu jsme nastoupili do obtížnosti B (A= nejjednodužší, D=nejtěžší). Jak jsme tak zjistili, mezi A a B není zas tak velký rozdíl, každopádně je ale super, že všechny věci, které jsme předtím probírali, probíráme nyní znovu a tak si v hlavě aspoň uděláme pořádek. Co se ostatních předmětů týče:

Marketing Management
Asi to nebude žádná sranda, ale že by to pro nás bylo něco nového, to zrovna ne, takže to vypadá na poměrně zvládnutelný předmět.

Introduction to Computers and IT
Tady jsme čekali flákárnu, ale flákárna to očividně nebude. Na druhou stranu, bude to hlavně o Excelu, takže se aspoň něco užitečného naučíme.

International Marketing
Tohle vypadá jako pohodový předmět, zatím jsme měli tři hodiny a nic extra převratného jsme se nedozvěděli. Uvidíme, jak to bude pokračovat dál.

Portugese History and Culture
Tady nám naložili hromadu domácí práce (eseje o filmech, co uvidíme, sepsat dialog o nějaké portugalské hudbě a udělat video z fotek o našem pobytu), ale nic hrozného to asi taky nebude:o)

Basic Portugese Language Course
Jak už jsme zmínil předtím, máme výhodu v tom, že jsme absolvovali ten intenzivní kurz, takže nám to docela jde (zatím).

Tady se budu muset zastavit, ptz, za chvilku vyrážíme na na fotbal - čeká nás derby mezi Benficou a Sportingem, vyprodaný stadion a tak...asi to nebude jako když hraje Sparta se Slávií :D . Foťák beru s sebou, takže zítra nejen že dopíšu to, co jsem dnes rozepsal, ale přinesu i čerstvé fotky z jednoho z nejprestižnějších zápasů portugalské fotbalové ligy. (+ další hromadu fotek, co jsem za poslední dobu nastřádal)

Zatím se mějte, ahoj;o)

Žádné komentáře: